Over mij

Ik stel me graag aan u voor, mijn naam is Dorine Pennings en reizen is altijd mijn passie geweest. Hierdoor heb ik al veel van de wereld gezien en een HBO studie gevolgd op gebied van toerisme en recreatie.

Om helemaal up to date te zijn in de reiswereld heb ik bij Personal Touch Travel de Travelacademy doorlopen en heb ik in april 2016 het diploma behaald. Met veel enthousiasme ben ik gestart als zelfstandig reisadviseur onder de vlag van Personal Touch Travel. Deze franchiseorganisatie biedt mij de mogelijkheid om reizen te boeken bij veel touroperators en lokale agenten met de zekerheid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Ik zie het steeds weer als een mooie uitdaging om voor mijn klanten dé perfecte reis te vinden en ze vervolgens alle zorgen uit handen te nemen.

Van de transfer naar de luchthaven, het reserveren van een parkeerplaats of airporthotel, tot het regelen van excursies, autohuur, visa, inentingen en verzekeringen. Ik regel het allemaal graag voor u.

Zo hoeft u alleen maar te gaan genieten van een geweldige vakantie. Ik hoop u spoedig te mogen ontmoeten voor het plannen van een vakantie met een personal touch.

Reizen, altijd mijn passie geweest. Ik help mensen graag met het vinden van hun ultieme droomreis

Post a comment